Ma-architecten
Ma-architecten

Marciavoorkant kaft


proces


Ma bekommert zich niet alleen om het eindresultaat. Het eindresultaat is niet alleen het gebouw dat er bij oplevering is: dit product moet ook na jaren nog voldoen. En ook het proces waarin een gebouwde constructie tot stand komt is belangrijk. Het is daarbij nodig dat de betrokken partijen zich inleven in elkaars gedachten en de tijd nemen om de achtergronden van elkaars wensen te begrijpen.

Ma denkt in samenwerking met andere bedrijven een slim resultaat te kunnen leveren. Twee weten meer dan één. Elk heeft zijn of haar eigen specialismen. Juist in de samenkomst van specialismen worden goede ideeën geboren. In wisselende samenwerkingsverbanden worden ervaring en vakmanschap bijeengebracht.

Ma staat voor vakmanschap. Vakmanschap van ons als architecten; vakmanschap ook door de samenwerking met of intensieve begeleiding van deskundige uitvoerders. Maakbaarheid door slim en verstandig ontwerp. Soms is meer meer, soms minder. Het zoeken naar een moderne ambachtelijkheid, met aandacht voor de wijze waarop dingen gemaakt zijn.

 

Meer lezen over de visie van Ma

of de volledige tekst ophalen