Ma-architecten
Ma-architecten

Meer over Ma

Ma architecten is een architectenmaatschap met twee maten, Rob Bollen en Marieke van Ouwerkerk, die op gelijke voet samenwerken. Door de verschillende ervaringen die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan hebben we een brede expertise opgebouwd. In samenwerking met andere bedrijven denken we een slim resultaat te kunnen leveren. Juist in het samenspel van verschillende disciplines worden goede dingen geboren.

Ma architecten werkt in een atelierruimte in een cultuurverzamelgebouw in Amsterdam, met uitzicht op de Kostverlorenvaart. We delen een atelierruimte met een ander architectenbureau, een websiteontwikkelaar, filmmakers en een driedimensionaal ontwerper. Ook met de ontwerpers, vormgevers en bedrijfjes elders in het pand werken we met enige regelmaat samen.

atelier


In de afgelopen jaren hebben we onder andere gewerkt aan projecten op het gebied van architectuur en interieur in, aan of op bestaande gebouwen. Deze projecten worden gekenmerkt door een zorgvuldige materiaaltoepassing en detaillering. Daarnaast werken we aan meubels, decors en andere objecten. We vinden het belangrijk om onderzoekend te werk te gaan en proberen dan ook onze praktijk voortdurend te verbreden en verdiepen.

Meer over onze ideeën?

3e Kostverlorenkade 34
1054 TS Amsterdam
t/f: [020] 412 09 08
e: ma[at]ma-architecten.nl
www.ma-architecten.nl